Jalgpalliliit jagas tänase kodumängu eel fännidele nõuandeid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis viigistas Kreekaga
Eesti jalgpallikoondis viigistas Kreekaga Foto: COSTAS BALTAS/REUTERS

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) soovitab tänase Eesti - Küpros MM-valikmängu pileti osta eelmüügist, et vältida järjekordi staadioni väravas.

«Piletilevist pääset ostes on võimalik kohta valida ja saada parim hind, samuti säästa aega ja vältida järjekordi,» rõhutas EJLi peadirektor Tõnu Sirel. Staadionil müüakse pileteid festivaliala sissepääsude nr 1 ja nr 2 juures. Matšile on oodata 6000 pealtvaatajat.

Seoses kell 16 algava EJLi korraldatava festivaliga on A. Le Coq Arena ümbruses liiklus oluliselt piiratud. Staadioni parklasse pääseb vaid erilubadega, mistõttu soovitab jalgpalliliit mängule tulla ühistranspordiga, jala või jalgrattaga (staadioni juures olemas jalgrattaparkla). Autoga saabuvatel pealtvaatajatel tuleb parkimiseks varuda aega ja leida sobiv koht staadionist kaugemal.

Kristiine keskuse poolt tulijatel tasub olla eriti tähelepanelik, sest seoses Lilleküla raudteepeatuse ja A. Le Coq Arena vahelisel alal toimuvate ehitustöödega on läbikäik oluliselt piiratud.

Eesti – Küpros MM-valikmäng toimub A. Le Coq Arenal pühapäeval, 3. septembril. Festivaliala avatakse kell 16 ja staadion kell 17, avavile kõlab kell 19. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles