Madridi Real kordas 1963. aastast pärinevat maailmarekordit

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Real kordas pühapäevase võiduga 54 aasta vanust maailmarekordit.
Madridi Real kordas pühapäevase võiduga 54 aasta vanust maailmarekordit. Foto: VINCENT WEST/Reuters/Scanpix

Hispaania jalgpalli kõrgliiga neljandas voorus alistas tiitlikaitsja ja valitsev Euroopa meisterklubi Madridi Real pühapäeva õhtul võõrsil 3:1 San Sebastiani Real Sociedadi.

Tolle võiduga kordas Real 1963. aastast Brasiilia klubi Santos nimel olnud maailmarekordit - nad on värava löönud 73-s järjestikuses ametlikus kohtumises. Viimati ei löönud Real väravat 2016. aasta 26. aprillil peetud Meistrite liiga poolfinaali avakohtumises, kui võõrsil tehti Manchester City'ga 0:0 viik.

Võimalus rekord ainult enda nimele saada avaneb Realil juba kolmapäeval, kui Hispaania meistrivõistluste viienda vooru raames võõrustatakse Santiago Bernabeu staadionil Sevilla klubi Real Betis. Tolles matšis saab kaasa teha ka Cristiano Ronaldo, kelle Hispaania superkarikafinaalis kohtuniku füüsilise puutumatuse rikkumise eest teenitud neljamänguline võistluskeeld lõppes pühapäevase kohtumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles