Mai keskel sõidetaval Talsi rallil osaleb hulgaliselt eestlasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross Ford Focus WRC roolis.
Georg Gross Ford Focus WRC roolis. Foto: Ray Põder

Läti autoralli meistrivõistlused jätkuvad tuleval kuul sõidetava BTA Talsi ralliga. Kahepäevasel kruusarallil osalemisest lõunanaabrite juures on varakult teatanud ka õige mitu eestlastest koosnevat ekipaaži.

Nagu mullu, pakuvad Talsi ümbruses peetaval võistlusel ka tänavu konkurentsi eestlased. Võistlejate registreerimisavalduste esitamise lõpuni on veel nädala jagu aega, ent praeguseks on rallil osalemisest teatanud ligemale sada võistluspaari Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Norrast, Venemaalt, Ukrainast, Valgevenest ja Eestist, vahendab rally.ee.

Nädal pärast koduse meistrisarja etappi plaanivad Lätis 2WD klassis võistlustulle asuda Markus Abram ja Jarmo Vōsa. Kõige arvukamalt on eestlasi rajale minemas kõige konkurentsitihedamas klassis N4. Oma osalemisest on korraldajaile teatanud Sander Pärn - Ken Järveoja, Kaspar Koitla - Andres Ots, Priit Saluri - Indrek Lepp, Raul Jeets - Andrus Toom , Marko Kasepõld - Rein Jõessar ning Armo Avila, kelle kaardilugejaks lätlane Māris Jēkabsons.

Võistlusest ei jää kõrvale ka Georg Gross, kes võistleb Talsi ümbruses sõidetaval 294 kilomeetri pikkusel autorallil koos Raigo Mõlderiga A-plus klassi kuuluva autoga Ford Focus WRC. WRC-autol teevad BTA Talsi ralli kaasa veel soomlased Jaakko Keskinen - Juha Heikkilä ning lätlased Raimonds Kisiels - Arnis Ronis.

BTA Talsi ralli peetakse 14.-15. mail. Võistlus kuulub kolmanda etapina Läti meistrivõistluste arvestusse, avaetapina Balti meistrisarja, kolmanda etapina Põhja-Euroopa meistrivõistluste ning teise osavõistlusena Michelin Läti karikasarja arvestusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles