Singapuris katkestanud Alonso tekitas sõitjate ruumi vaatamisväärsuse

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse

Singapuris toimunud vormel-1 etapi katkestama pidanud Fernando Alonso (McLaren) lõi arusaadavatel põhjustel sõitjate ruumi seina suure augu. «Jah, see on endiselt seal. See oli puhas frustratsioon,» kommenteeris oma tegu hispaanlane. 

Nimelt tegi kahekordne maailmameister suurepärase lähte ning hea õnne korral oleks hispaanlane hoidnud esimese ringi järel teist positsiooni. Seda aga ei juhtunud, sest juba esimeses kurvis põrkas tema masin kokku Max Verstappeni (Red Bull) vormeliga ning suurepärane tulemus jäi saavutamata.

«Kui ma nägin kordust ja kui märkasin Vetteli piruetti, me oleksime olnud vaid Lewise järel ehk teisel positsioonil ning meil olid õiged rehvid kasutusel,» sõnas Alonso väljaandele Autosport. «Poodium oleks olnud minu karjääri suurim saavutus, kuid jäime sellest ilma.»

Alonso on käimasoleval hooajal kogunud kümme punkti. Ungaris toimunud etapil ületas hispaanlane finišijoone kuuendana. Hooaega saab lugeda kõike muud kui õnnestunuks, sest katkestatud on koguni üheksa võiduajamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles