Kas lirtsuv Lilleküla staadion peab mängule vastu?

Ott Järvela
, Lilleküla staadion
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleküla staadioni joonimine enne MM-valikmängu Bosnia ja Hertsegoviinaga.
Lilleküla staadioni joonimine enne MM-valikmängu Bosnia ja Hertsegoviinaga. Foto: Ott Järvela

Eesti meeste jalgpallikoondise 2017. aasta viimane kodumäng, tänane MM-valikkohtumine Bosnia ja Hertsegoviinaga tuleb silmatorkavalt vesine, sest Eesti sügis pole Lilleküla staadionile halastanud.

Mitu päeva kestnud vihmasadu on muutunud Eesti esindusstaadioni platsi pehmeks ning täna on taevast langenud sedavõrd palju vett, et mõnes kohas on drenaažiga probleeme (loe: vesi ei imbu murust läbi).

Väljaku joonimisega nagu pildil näha, alustati alles veidi rohkem kui tund aega enne kohtumise algust, et need kauem vastu peaksid. Joonimine viiakse lõpule paralleelselt meeskondade soojendusega. Pole kahtlust, et algav Eesti - Bosnia ja Hertsegoviina kohtumine mõjub Lilleküla murule kurnavalt.

Tänane katsumus pole Lilleküla murule sugugi hooaja viimane. Oktoobris peab seal oma kodumänge FC Flora, samuti ootab Eesti U21 14. novembril kodumäng Islandiga, mis toimub samuti A. le Coq Arenal.

Järgmise aasta augustis võõrustab Lilleküla staadion Euroopa superkarikafinaali, kus kohtuvad Meistrite ja Euroopa liiga võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles