Dortmund andis kaheväravalise edu käest ja lasi Bayernil end kinni püüda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi mängijad Roman Bürki ja Marc Bartra üksteist lohutamas pärast eilset viigimängu.
Dortmundi mängijad Roman Bürki ja Marc Bartra üksteist lohutamas pärast eilset viigimängu. Foto: Frey-Pressebild/Deines/imago/Thomas Frey

Saksamaa jalgpalli kõrgliiga üheksandas voorus ei suutnud liider Dortmundi Borussia enamat 2:2 viigist Frankfurti Eintrachti vastu.

Dortmund asus kohtumist võõrsil seejuures Nuri Sahini ja Maximilian Philipi väravatest 2:0 juhtima, ent Sebastian Halleri ja Marius Wolfi tabamused vastavalt 64. ja 68. minutil seadsid jalule viigi. 

Müncheni Bayern on pärast Jupp Heynckesi peatreeneriks määramist naasnud võitude teele. Eile alistati võõrsil Corentin Tolisso 52. minuti värava toel 1:0 Hamburg. Võit pidanuks ehk kindlamgi olema, sest kodumeeskond jäi juba 38. minutil Godeon Jungi punase kaardi tõttu vähemusse.

Nii Dortmund kui Bayern on kogunud üheksa mänguga 20 punkti, Leipzig, kes eile alistas kodus 1:0 Stuttgarti, asub 19 silmaga kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles