Liverpool Echo Lovreni mängust: üks jubedamaid esitusi Liverpooli ajaloos

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren ronib pingile, kohutav pooltund seljataga.
Dejan Lovren ronib pingile, kohutav pooltund seljataga. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi tänane 1:4 kaotus Tottenhamile sundis väljaannet Liverpool Echo kasutama oma mängumeeste kohta kõige iroonilisemaid epiteete. Pooltunni möödudes välja vahetatud keskkaitsja Dejan Lovreni esitust hinnati aga otsesõnu kohutavaks.

«Üks jubedamaid poole tunni pikkuseid esitusi Liverpooli ajaloos, mis lõppes Alex Oxlade-Chamberlaini sissevahetamisega. Eksis mõlema värava puhul – lõi peaga pallist mööda nii esimese kui ka teise tabamuse eel. Värises hullemini kui jenga-mängu torn maavärina ajal. Keskendumine kadus nii ära, et see on ilmselt siiani White Hart Lane’il,» ironiseeris Liverpool Echo ajakirjanik Kristian Walsh Tottenhami eelmist kodustaadionit appi võttes.

Kui Lovren sai kümnepallisüsteemis hindeks kahe, siis sugugi kõrgemalt ei hinnatud ka tema kaitsepartnereid. Joe Gomez ja Simon Mignolet said hindeks 4, Joel Matip ja Lovreni väljavahetamise järel paremkaitsesse nihutatud Emre Cani hinnati 3 vääriliseks.

«Pääses» vaid Alberto Moreno, kes suutis vähemalt rünnakul midagi positiivset näidata ning sai hindeks 6. Liverpool Echo lugejad olid veel halastamatumad – neilt sai Lovren hindeks vaid 1,5. Järgnesid Mignolet (2,8), Can (2,9) ja Matip (3,1).

Portaal This Is Anfield ei olnud arvatult kuigivõrd leebem. «Mignolet, Matip ja Lovren moodustavad kolmiku, mis õõnestab alatasa Jürgen Kloppi meeskonna võimalusi areneda,» teatati alustuseks.

Lovren sai oma lühikeseks jäänud pärastlõuna eest hindeks suisa nulli. «Üks halvemaid individuaalsed esitusi punases särgis, mida iial nähtud. Ühtlasi peaks see märkima tema Anfieldi-karjääri lõppu. Esimese värava puhul üritas veidral kombel audisisseviske järel suluseisu tekitada ja seejärel hindas palli lendu täiesti valesti. Läbinisti kohutav pärastlõuna,» kõlas hinnang horvaadile.

Ka Lovreni kaitsepartneri Matipi kohta leiti, et selline mees ei tohiks Liverpooli põhikoosseisu kuuluda. Lugejad olid keskkaitsjate osas sama meelt, andes Lovrenile hindeks 1,2 ning Matipile 3,0. Oma osa sai ka Mignolet, kes vääris lugejate arvates hinnet 2,3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles