Video: kas maailma uskumatuim penalti löödi 19:19 viigiseisul?!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Penalti
Penalti Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui jalgpallis on matšijärgses penaltiseerias seis 19:19, võib juba niigi öelda, et tegu on erakordse juhusega. Et sellises olukorras realiseeritakse veel üks ajaloo hullumeelsemaid lööke, teeb aga loo seda uskumatumaks.

See jalgpallivideo pärineb Taimaalt. Bangkok Sports Clubi ja Satri Angthongi meeskondade karikamatš oli pärast lisaaega viigis 2:2 ja võitja pidid otsustama penaltiseeria. Seal liikusid meeskonnad paarisrakendis seisuni 19:19, kui lööma asus Bangkoki klubi väravavaht, kes virutas palli hirmsa hooga latti. Mehe kolleeg vastasvõistkonnast hakkas juubeldama ja jooksis oma meeskonnakaaslaste manu.

Rõõmustamised olid aga liialt varajased. Latti lennanud löök maandus taas väljakule ja nõnda riukaliku vindiga, et kruvis end tagasi värava poole. Satri väravavaht sai sel hetkel oma eksimusest aru, aga päästa polnud enam midagi – pall ületas joone ja kohtunik luges selle igati reeglitepäraselt realiseeritud penaltiks.

Olukorrast häiritud Satri meeskond eksis oma järgmisel löögil ja nõnda oligi Bangkok paari võitja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles