Rasmus Mägi teeb koostööd Soome parima tõkkejooksjaga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi sügisjooksul
Rasmus Mägi sügisjooksul Foto: Toni Läänsalu

Eesti 400 meetri tõkkejooksja Rasmus Mägi treenib koos Soome parima tõkkejooksja Oskari Möröga.

Soome rahvusringhääling YLE kirjutab, et 24-aastane Mörö ja 25-aastane Mägi on koostööd teinud poolteist nädalat ning treeninud vahelduva eduga Tartus ning Käärikul. Soomlase sõnul oli koostööplaan laualt läbi käinud juba mõnda aega tagasi, kuid teostus alles nüüd.

«Oleme tihti Rasmusega samades laagrites ning siis oleme teinud trenni individuaalselt. Kuid oleme ühiselt treenimisest rääkinud,» sõnas Mörö. «On tore vaadata, kuidas olümpia kuues mees treenib. Tegelikult on meie treeningud üsna sarnased. Loodetavasti saame talvel ja kevadel lõunamaalaagrites ühiselt treenida.»

Kui eestlase 400 meetri tõkkejooksu isiklik rekord on 48,40, siis soomlane on parimal juhul läbinud distantsi 49,04-ga. 2014. aasta Euroopa meistrivõistlustel, kus Rasmus Mägi võitis 49,06-ga hõbemedali, tuli Mörö 50,14-ga kaheksandaks.

Oskari Mörö 2014. aasta Zürichi EMil. FOTO: ARND WIEGMANN/REUTERS/SCANPIX
Oskari Mörö 2014. aasta Zürichi EMil. FOTO: ARND WIEGMANN/REUTERS/SCANPIX Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles