Postimees Walesis: Tänak loodab teeninduses närvi ajavad probleemid lahendada

MERILI Luuk, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallisõitja Ott Tänak.
Rallisõitja Ott Tänak. Foto: Krzeminski/PressFocus/SIPA/Krzeminski/PressFocus/SIPA

Ott Tänak – Martin Järveoja lõpetasid Walesi ralli avapäeva teisel kohal, kaotades liidrile Elfyn Evansile ja Daniel Barrittile 24,6 sekundiga. Eestlaste autot segavad mitmed probleemid, mis loodetakse homme hommikuks teeninduspausiga ära parandada. 

«Auto tasakaal ei ole hea. Üpris närviajav, kui näed, kuhu aeg kaob, aga ei saa selle vastu midagi teha. Pidurid saime korda, aga diferentsiaalide tasakaal on paigast ära ja rehvivahetuses ei saanud selle vastu midagi teha. Nii asjad kahjuks käivad, kui pole vahepeal teeninduspausi,» sõnas Tänak ralliraadiole ning lisas hiljem Eesti ajakirjanikele, et kuigi päeva lõpus läks olukord veidi etemaks, saab teeninduses mõnd asja homseks parandada.

Eestlased stardivad homsele ülipikale päevale 12. võistlusautona, nende ees on kolmandat kohta hoidvad Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia, taga Evans-Barritt.

«Ma ei oska öelda, kas see (stardikoht) midagi muudab. Kõik, kes võitlevad omavahel, stardivad enam-vähem sama koha pealt.» rääkis Tänak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles