Postimees Walesis: mis aitas Evansi kodurallil liidriks?

MERILI Luuk, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans
Elfyn Evans Foto: /imago/Crash Media Group

Walesi MM-rallit juhtiv Ott Tänaku tiimikaaslane Elfyn Evans tõdes Postimehele, et proovis terve ralli avapäeva leida tasakaalu auto teelhoidmise ja kiiruse vahel. Koduteedel kihutav Evans juhib Tänaku ees 24,6 sekundiga.

«Asjad kujunesid meie jaoks hästi. Tõsi, paljud arvavad, et meil on koduralli eelis, aga täna olid väga keerukad tingimused. Tagantpoolt startijana oli meil jällegi raskem, aga meil olid tõsiselt head rehvid, mis pidasid nendes tingimustes suurepäraselt vastu,» juhtis Evans tähelepanu spetsiaalselt tema M-Sporti Ford Fiesta WRC alla kruvitud uutele Dmacki rehvidele.

«Asjad on kujunenud hästi, aga homseks pikaks päevaks tuleb võimalikult palju välja puhata. Peame targalt tegutsema, sest probleemi tekkides pole abi kõige lähem.»

Evans sõidab just homme oma lemmikteedel. Nõnda üritab ta vältida ka Argentiinas käeulatuses olnud rallivõidu kaotamist. «Ralli üldliidriks olemine pole mulle enam šokk. Kui tegutseme targalt, on meil võimalus ka ralli võita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles