Video: NFLis platsile jooksnud kassi tabas kummaline saatus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass Rae
Kass Rae Foto: Patrick Smith/AFP

Eile õhtul Baltimore Ravensi ja Miami Dolphinsi NFLi mängu ajal jooksis platsile kass, kelle jaoks tähistas väljakulejooksmine uue eluperioodi algust.

Nimelt otsustas M&T Bank staadioni töötaja kassi adopteerida ning pani talle Ravensi meeskonna järgi nimeks Rae. Staadionitöötaja, kellel nimeks Yogi, otsis tegelikult juba mitu kuud kassi, keda endale võtta. Seni sobilikud kandidaadid puudusid.

Justkui tema õnneks leidis väike kassipoeg eile tee suurele ameerika jalgpalli mängule. Esmalt pääses ta tribüünidele, sealt edasi juba väljakule. Kuna mäng ise oli küllaltki ühepoolne ning lõppes Ravensi 40:0 võiduga, peetigi kassipoega õhtu suurimaks staariks.

Öö staadioniruumides veetnud kass sai reede hommikul endale ametlikult uue kodu. «Olen ekstaasis, et meie perekond täienes kassipojaga. Olime juba pikka aega ühte otsinud ning nüüd leidsime õige. Ta sobib meie perekonda suurepäraselt,» ütles Yogi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles