United kindlustas tabelitippude heitluses Manchesteri klubide ülevõimu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Martiali tabamus tõi Manchester Unitedile üliolulise võidu.
Anthony Martiali tabamus tõi Manchester Unitedile üliolulise võidu. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas jätkavad tabeli valitsemist Manchesteri klubid. Teist kohta hoidev United alistas kodus 1:0 Tottenham Hotspuri ning võttis Spursilt sellega võimaluse teise

Võitluslikus, kuid väheste heade väravavõimalustega kohtumises lõi ainsa värava 81. minutil vahetusmees Anthony Martial. Unitedil on nüüd kümnest mängust 23 punkti, liider on Manchester City 25 punktiga. City peab aga oma kümnenda vooru kohtumise täna võõrsil West Bromwich Albioniga.

Spurs jätkab 20 punktiga kolmandal kohal ning säilitab selle positsiooni teiste mängude tulemustest sõltumata igal juhul ka vooru lõpuks. Kõrgliigas ainsana kaotuseta püsiva City tänase võidu korral jäädaks liidrist aga maha juba kaheksa punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles