Naiste aastalõputurniir sai üllatusvõitja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki rõõmupisarad pärast aastalõputurniiri võitmist.
Caroline Wozniacki rõõmupisarad pärast aastalõputurniiri võitmist. Foto: EDGAR SU/REUTERS/Scanpix

WTA tennise aastalõputurniiri võitis üllatuslikult maailma kuues reket Caroline Wozniacki, alistades Singapuris peetud turniiri finaalis 6:4, 6:4 ameeriklanna Venus Williamsi.

Seitse aastat tagasi korraks ka maailma esireketi tiitlit enda käes hoidnud Wozniacki on võitnud karjääri jooksul 27 WTA turniiri, kuid mitte ühtegi suure slämmi tiitlit. Parimal juhul on taanlanna jõudnud 2009. ja 2014. aasta US Openil finaali, kuid pidanud seal alla vanduma vastavalt Kim Clijstersile ja Serena Williamsile.

Aastalõputurniiri võitis Wozniacki esmakordselt ning homme avaldatavas värskes maailma edetabelis tõstab see ta kolmandale reale. Singapuri turniiril näitas Wozniacki muljetavaldavat mängu, alistades esmalt alagrupis nii maailma esireketi Simona Halepi kui ka edetabeli neljanda Elina Svitolina. Poolfinaalis oli ta üle maailma senisest kolmandast numbrist Karolina Pliškovast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles