Red Bulli tiimijuht Bottasele: kui ei meeldi, vaheta ala

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmut Marko.
Helmut Marko. Foto: James Moy Photography/PA Images/ScanPix

Täna õhtul peetava Mehhiko vormel 1 etapi eilses kvalifikatsioonis suutis taas tüli keskmesse sattuda Max Verstappen, kuid seda kogemata. Hollandlane jäi ette kiirel ringil olnud Valtteri Bottasele, soomlase kurtmisele vastas aga teravalt Red Bulli võistkonna juhtkonda kuuluv Helmut Marko.

«Verstappen jäi pisut mu trajektoorile ette – mitte täielikult, aga ma ei saanud soovitud sõidujoonele naasta ja sinna see ring läks,» kõlas Bottase lühike selgitus juhtunule. Kohtunike hinnangul ei olnud Verstappeni käitumine karistust väärt, hollandlane stardib tänasele võidusõidule teiselt ja Bottas neljandalt kohalt.

Seepeale võttis sõna Marko. «Ma ei saa aru, milles probleem. Kuhu Max oleks pidanud minema? Enam rohkem sisekurvi keerata ei saa. Kui selline asi Bottast häirib, siis mingu mäkketõusuvõistlustele,» nähvas Marko väljaandega Auto Motor und Sport vesteldes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles