Venemaa tippkohtunik leiti kummalistel asjaoludel raskelt vigastatuna lennujaamast

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Komarov on KHLis tunnustatud kohtunik.
Pavel Komarov on KHLis tunnustatud kohtunik. Foto: Alexey Filippov/RIA Novosti/Scanpix

Jäähokiliigas KHL pidevalt mänge vilistav tippkohtunik Pavel Komarov leiti reedel Moskva lennujaama bussist, pea verine. Arstid tuvastasid mehel koljuluumurru, ent jätkuvalt on ebaselge, millistel asjaoludel Komarov vigastada sai ja kuidas ta üldse sellesse bussi sattus.

Väljaande Moskovskii Komsomolets teatel oli Komarov naasmas Riias peetud Riia Dinamo ja Omski Avangardi mängult. Tagasi kodulinna Nižni Novgorodi pidanuks ta lendama vahemaandumisega Moskvas Šeremetjevo lennujaamas. Komarovi lend Šeremetjevost oli aga äsja väljunud, kui reisijaid terminalist lennuki juurde sõidutanud bussi juht avastas verise ja teadvuseta mehe bussi tagaotsas kõhuli põrandal lebamas. Komarov viidi kiirelt haiglasse ja seal selgus ka, et ta on tõsiselt vigastada saanud.

Äärmiselt kummaline on aga see, et keegi ei näi teadvat ega ole ka näinud, mil moel Komarov trauma sai. Lennujaama väitel olevat ta bussis kukkunud ja pea ära löönud. Arstide hinnangul ei pea see versioon aga paika, sest vigastuse iseloom viitab pigem sellele, et Komarovi löödi mingi asjaga eestpoolt vastu pead. Veel kummalisem on see, et mitte ükski teine bussis viibinud reisija ei näinud hetke, mil mees väidetavalt kukkus ja viga sai.

Komarovi naine Jekaterina rääkis ajalehele, et Pavel helistas talle bussist 20 minutit enne lennu väljumisaega ning kõne oli olnud täiesti normaalne. Mees olevat terminalis juhuslikult kohtunud kolleegi Sergei Kulakoviga ning omavahel aeti veerand tundi juttu, enne kui kumbki oma lennule läks.

 «Viimast korda helistas ta mulle kell 16.10 ja ütles, et läheb kohe lennuki peale. Leppisime kokku, et ta annab mulle teada, kui on Nižni Novgorodi jõudnud,» sõnas Jekaterina.

Samas oleks Komarovi kohver pidanud sel juhul olema juba lennukis, naine sai selle aga kätte hoopis lennujaama hoonest. «Selgus, et tema pagas oli lennukilt maha tõstetud,» imestas Jekaterina. «Aga kui ta üldse pardale ei jõudnudki, nagu väidetakse, kuidas siis lennuk temata õhku tõusis, ilma et teda oleks hakatud taga otsima?»

Ning veel üks kummaline seik – naise sõnul ei oleks mees pidanud selles bussis üldse olemagi. «Ta lendas tööasjus alati ainult äriklassis ja äriklassi reisijad viiakse lennukisse eraldi transpordiga. Kuidas ta sellisel juhul tavareisijate bussi sattus?» imestas naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles