Tänasest tulid müüki Kanepi ja Kontaveidi supermatši piletid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit võivad edu korral Austraalia lahtistel neljandas ringis vastamisi minna.
Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit võivad edu korral Austraalia lahtistel neljandas ringis vastamisi minna. Foto: Reuters / Scanpix

Eesti tennisistid Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit kohtuvad 21. novembril Saku Suurhallis näidismängus, mille võitja läheb koju 50 000 ning kaotaja 30 000 euroga. Tänasest on müügil ka matši piletid, mille hind algab 20 eurost.

Supermatši kõige soodsamad piletid maksavad 20 eurot, veidi parema vaatega kohtade eest tuleb välja käia 25 - 30 eurot ning VIP-tsoonis maksavad pääsmed 60 eurot. Kes soovib ajaloosist mängu vaadata restoranist istekohaga lauas, peab pääsme ostma 90 euro eest.

Täpsem info piletite müügi kohta on leitav siit.

Tennisekommentaator Margus Uba ootab matšilt tasavägist kohtumist. «Tahaks loota, et tuleb tasavägine mäng ja sportlik põnevus püsib võimalikult kaua. Väga raske on ühele või teisele poolele võitu ennustada, sest nad on üsna sarnase stiiliga mängijad. See võib küll olla näidismäng, kuid ikkagi psühholoogiliselt väljakutsuv duell,» sõnas Uba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles