Ogier: kaalusin tänavu suvel tõsiselt MM-sarjast lahkumist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: @World / M-Sport

Äsja viiendat korda autoralli maailmameistriks kroonitud Sebastien Ogier tunnistas veebiküljele wrc.com antud intervjuus, et oli tänavu lähedal MM-sarjast lahkumisele. Põhjuse andsid selleks kaks ränka avariid.

Alustuseks kinnitas prantslane, et pole ikka veel tuleviku osas lõplikku otsust langetanud. Hetkel näib kõige tõenäolisem jätkamine M-Spordis, kuid endiselt pole välistatud ka siirdumine Hyundai või Citroëni ridadesse. Lõpetamisplaan tundub praegu kõige ebatõenäolisem, kuid juulikuise Soome ralli järel keerles see tükk aega Ogier’ peas.

Prantslane tegi Soomes kaks avariid – ühe ralli eel testides ja teise võistluse avapäeval. «Jah, ma kaalusin lõpetamist,» tunnistas 33-aastane prantslane ausalt. «Tiitli võitmine paneb su riske ümber hindama. Eriti teravalt on meeles testil juhtunu – ma ei saanuks seal midagi teisiti teha, tegu oli lihtsalt ebaõnnega. Teel olid suured kivid, tegu oli täisgaasil sõidetava kurviga. Nägin kohe, et siit tuleb kõva pauk.»

Ogier tunnistas, et hakkas elu teise pilguga vaatama, kui tema naine Andrea Kaiser sünnitas mullu suvel paari esiklapse Timi. Igapäevaselt Genfis elav Ogier on õppinud seetõttu perega koos veedetud aega veelgi enam hindama, ent süda tõmbab teda siiski jätkuvalt ralli poole.

«Naudin kodus naise ja poja seltsis veedetud aega väga. Aga kui sul on selja taga selline nädalavahetus... Ma küll ei võitnud seekord, aga rooli taga oli väga mõnus tunne. Ja meil on kõigi aegade kiireim WRC-auto. See on lihtsalt lõbus,» loetles Ogier rallisõidu plusse. «Mõtlen päris palju sellele, kuidas karjääri ja eraelu tasakaalus hoida, nii et ma ei langeta ühtegi otsust kergekäeliselt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles