Käiti koduklubisse kutsuti politsei

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa esiliigas palliva Fulhami kodustaadion Craven Cottage.
Inglismaa esiliigas palliva Fulhami kodustaadion Craven Cottage. Foto: imago sportfotodienst/imago/BPI

Inglismaa jalgpalliklubi Fulhami Motspur Parki treeningkompleksi, kus igapäevaselt harjutab ka Eesti koondislane Mattias Käit, kutsuti politsei, sest vallandatud töötajal on klubi vastu pretensioone, kirjutab Telegraph.

Fulhami omanikuks on Ameerika miljonäär Sahid Khan ning tema poeg Tony on klubi aseesimees. Viimane tõi omakorda meeskonna juurde ülikooliaegse sõbra Craig Kline’i, kes lubas andmeanalüüsiga teha revolutsiooni süsteemis, kuidas klubi uusi mängijaid värbab.

Kline läks aga peagi raksu nii meeskonna peatreeneri Slavisa Jokanovici kui ka klubijuhti Alistair Mackintoshiga ning ta saadeti korduvalt treeningbaasist minema. Nüüd näidati mehele jäädavalt ust - Sahid Khan ütles isiklikult, et tema teeneid enam ei vajata. Selle peale kutsus Kline klubisse politsei, et esitada endiste ülemuste kohta kaebus.

Sellega osapoolte kaklus aga veel ei piirdu – väidetavalt kaalub klubi nüüd Kline’i kohtusse andmist, kuna mees laimas neid sotsiaalmeedias. Kõnealused postitused on nüüdseks siiski kustutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles