Kes Hyundai sõitjatest langeb järgmisel hooajal ansamblist välja?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen
Andreas Mikkelsen Foto: Ivo Kivistik/Red Bull Content Pool

Hyundai rallimeeskonna boss Michel Nandan avaldas, et mitte ühelegi nende neljast sõitjast pole järgmisel aastal garanteeritud täishooaega.

Nandani sõnul tuleb Hyundai järgmisel hooajal enamikele rallidele välja kolme autoga, mis tähendab, et üks nende palgal olevatest sõitjatest peab mängu kindlasti kõrvalt vaatama. Nandani plaan A on küll selline, et täishooaja sõidavad Thierry Neuville ja Andreas Mikkelsen, kuid samal ajal rõhutas ta, et midagi kivisse raiutud ei ole.

Kui kõik läheb nii nagu planeeritud, hakkavad kahekesti ühte autot jagama Hayden Paddon ja Dani Sordo.

«Jah, Thierry ja Andrease lepingus on kirjas, et nad teevad kaasa kõik rallid, kuid selline punkt on ka teistel kirjas. Eelarve ei luba meil järgmisel hooajal kõikidel rallidel nelja autoga välja tulla, saame seda teha vaid üksikutel etappidel. Seega peavad neli sõitjat teatud juhtudel ühte autot kahe sõitja vahel jagama,» ütles Nandan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles