Tenniseikoon avaldas Maria Šarapova kurva saatuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: Alexey Kudenko/Sputnik

Tenniseikoon Chris Evert sõnas India ajakirjandusele, et dopingupatusel Maria Šarapoval puuduvad sõbrad ning venelanna elab üksildast elu.

Keelatud ainete tarvitamisega vahele jäänud Šarapova tagasitulek tipptennisesse pole läinud loodetud radapidi. Endine maailma esireket ja viiekordne suure slämmi tšempion teenis läinud kuul Hiinas turniirivõidu, kuid see on superstaari ainsaks sähvatuseks jäänud. Hetkel paikneb Šarapova maailma edetabelis 60. positsioonil.

«Ta pole mängijate hulgas populaarne,» kommenteeris tenniseekspert Evert venelanna hetkeolukorda. «Ta ei räägi mitte kellegagi, vaid on öelnud, et pole huvitatud uutest tutvustest. Garderoobi juures puudub tal kaasmängijatega suusõnaline suhtlus,» rääkis Evert ning lisas, et pole üllatunud, et Šarapova naasmine mitmel erineval moel kõneainet pakub.

Mõru pilli pidi Šarapova alla neelama kodusel Kremli tenniseturniiril, kui langes konkurentsist juba avaringis. Võistlus leidis aset vaid nädal pärast Hiinas saavutatud turniirivõitu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles