Ricciardo uuest lepingust: kaardid on minu peos

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: CLIVE ROSE/AFP

Red Bulli vormel-1 võistkonna põhisõitja Daniel Ricciardo sõnas väljaandele Autosport antud intervjuus, et kõik kaardid seoses potentsiaalse uue lepinguga on tema peos.

Austraallase praegune leping Red Bulliga lõppeb 2018. aasta hooaja järel. Kui võistkond pikendas hiljuti lepingut Ricciardo meeskonnakaaslase Max Verstappeniga, siis peagi loodetakse saada ka Ricciardo allkiri. Viimase sõnavõtu järel paberimäärimist lähiajal oodata pole. «Minu ümber pole kunagi olnud suur võistkond. Mul on advokaat, kes mind selliste asjadega aitab,» lausus Ricciardo.

Ta lisas: «Minu leping lõppeb järgmisel aastal ja vähemalt mõned kaardid on minu peos. Minu arvates pole vaja sellega kiirustada, aga kui Christian Horner ja Helmut Marko (võistkonna juhtkonda kuuluvad inimesed – toim) tahavad minu jätkamist, siis seda on rõõm kuulda.»

Meeskonna juht Horner rääkis eelmisel kuul järgmist juttu: «Meie selge eesmärk on mõlemad sõitjad hoida võistkonnas kuni 2020. aasta lõpuni. Nad naudivad võistkonnas olemist ning me tahame, et nad sõidaksid Red Bulli masinatega ka tulevikus.»

Ricciardo sõidab Red Bullis alates 2014. aastast, enne seda keeras austraallane Toro Rosso masina rooli. Käimasoleval hooajal on 28-aastane võidusõitja triumfeerinud ühel etapil (Aserbaidžaanis) ning hoiab üldarvestuses 192 punktiga neljandat positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles