Kaks head uudist korraga: endine maailma esinumber lõpetas pika vigastuspausi ja sai isaks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer ja Andy Murray oma eilsel šõumängul.
Roger Federer ja Andy Murray oma eilsel šõumängul. Foto: Jane Barlow/PA Wire/PA Images/Scanpix

Pikalt vigastuspausi pidanud britist endine maailma tennise esinumber söör Andy Murray figureerib taas uudistes. Seda kahel positiivsel põhjusel: esiteks naasis ta šõumängus Roger Federeri vastu väljakule, teiseks sai ta taas isaks.

Alates suvisest Wimbledoni suure slämmi turniirist puusavigastust ravinud Murray naasis avalikkuse ette kodusel Šotimaal, kui kaotas Glasgows peetud heategevusmängus Federerile 3:6, 6:3, 6:10. Maailma edetabelis praegu teist kohta hoidev šveitslane andis Murrayle mänguga seoses ka hüva nõu, et britt peaks kindlasti enne võistluskarusellile naasmist vigastuse sajaprotsendiliselt välja ravima.

«On tark ja väärt võtta lisaaega – nädal, kuu, kui kaua iganes selleks kulub. Ma olen kindel, et Andyl on ees veel palju aastaid, nii et kiire ei tohiks olla. Tippsportlasena ihkad sa alati naasta võimalikult ruttu ja sihte on vaja, aga vahetevahel tuleb need edasi lükata. On tore sind taas väljakul näha,» rääkis Federer konkurendist.

Sellega uudised Šotimaalt aga ei piirdunud. BBC kirjutab, et Murray abikaasa Kim sünnitas paari teise tütre. Perekonnas kasvab juba tütar Sophia, kes sündis 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles