McGregor teeb fännidele jõulukingituse?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor
Conor McGregor Foto: STEVE MARCUS/Reuters/Scanpix

Kuigi Conor McGregori järgmine vastane pole veel selge, saab teda võib-olla MMA-ringis näha juba sel aastal. Võitlussarja UFC president Dana White andis mõista, et iirlane võib vahetult enne aastavahetust naasta oma juurte ehk vabavõitluse juurde.

LA Timesi ajakirjanik Lance Pugmire avaldas, et pidas teisipäeval White’iga põneva vestluse, kus viimane tunnistas, et ta loodab selle nädala lõpuks paika saada, 30. detsembril Las Vegases toimuva UFC 219. võitlusõhtu põhimatši. White lisas, et suvel Floyd Mayweatheriga poksiringis kohtunud McGregor naaseb MMA-areenile just Las Vegases ning võib-olla juba eelmainitud kuupäeval.

Kes võiks saada McGregori vastaseks? Pärast iirlase seiklusi poksiringis oli kõige rohkem juttu, et ta kohtub kolmandat korda Nate Diaziga – praegu on mõlemal mehel duellidest kirjas üks võit. Mida aeg edasi, seda tõenäolisem näib aga, et ees ootab kohtumine Tony Fergusoniga, kes kandis McGregori poksiseikluste ajal UFC asemeistri tiitlit.

Et White lubas aastavahetuse põhimatšis selgusele jõuda juba selle nädala jooksul, ei tule ilmselt uudist McGregori ringi naasmise kohta kaua oodata. Kui praegused läbirääkimised iirlasega liiva jooksevad, siis järgmine Las Vegases peetav UFC-lahing on kavas 3. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles