Kaunase Zalgiris purustas Itaalia tippklubi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandon Davies ja Kaunase Zalgirise peatreener Sarunas Jasikevicius.
Brandon Davies ja Kaunase Zalgirise peatreener Sarunas Jasikevicius. Foto: Alexey Filippov/Sputnik

Korvpalli Euroliigas teenis kolmanda kaotuse kõrvale kolmanda võidu Leedu meeskond Kaunase Zalgiris, kes alistas võõral väljakul Milano Olimpia 94:62 (50:31).

Tasavägiselt kulgenud avaveerandaja võitsid külalised vaid viie punktiga, kuid suure vahe tegi Leedu meeskond sisse teisel ja kolmandal veerandajal. Viimane 10-minutiline periood, mis kujunes vaid vormistamiseks, suudeti samuti võita.

Zalgirise rivistuses jõudsid kahekohalise punktisummani koguni kuus mängijat: Paulius Jankunas viskas 13, Kevin Pangos 12, Brandon Davies 12, Arturas Milanknis 11, Axel Toupane 11 ja Edgaras Ulankovas 10 punkti. Seitse resultatiivset söötu kogus Vasilije Micic. Milano parim skooritegija oli 13 silmaga Andrew Goudelock. Kümme lauapalli noppis Kaleb Tarczewski.

Teistes mängudes teenisid võidupunktid Moskva CSKA ja Tel Avivi Maccabi, kes panid oma paremuse maksma Hispaania meeskondade vastu. CSKA võidunumbrid Valencia üle olid 94:67, Maccabi alistas Madridi Reali 90:83. Hooaja esimese võidu teenis Istanbuli Anadolu Efes, kes mängis võõral väljakul 89:85 skooriga üle Barcelona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles