Tähe ja Puparti koduklubi mängis kindlana näiva võidu maha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart (number 3)
Keith Pupart (number 3) Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondise nurgaründajate Robert Tähe ja Keith Puparti koduklubi Lubini Cuprum kaotas Poola meistrivõistlustel teise kohtumise järjest. Reedeõhtuses kohtumises tunnistati Rzeszowi Resovia 3:2 (25:12, 25:20, 23:25, 15:25, 10:15) paremust.

Kui kaks esimest geimi võitnud Cuprumi kaotusnumbrid olid kolmandas geimis 23:25, siis kahes viimases geimis pani Resovia oma paremuse kindlalt maksma.

Üleplatsimeheks osutus eestlaste diagonaalründajast meeskonnakaaslane Lukasz Kaczmarek 31 punktiga. Vastaste parim skooritegija oli 26 silmaga Jakub Jarosz. Puparti arvele kogunes 13 punkti (kolm blokipunkti). Täht jalavigastuse tõttu Cuprumi koosseisu ei kuulunud.

Liigatabelis paikneb 14 silma (viis võitu ja neli kaotust) kogunud Cuprum kaheksandal positsioonil, 16 meeskonna konkurentsis leiab end kümnendalt tabelirealt Resovia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles