Ime ootel Schumacheril «läheb hästi»

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: /

Seitsmekordse F1-maailmameistri Michael Schumacheri perekond loodab imele, et suusaõnnetuses ränga peatrauma saanud vormelilegend saaks veel kunagi elada normaalset elu. Nõnda väitis Saksamaa väljaandes Bunte nimetuks jäänud perekonnatuttav.

2013. aasta lõpus Meribeli suusakuurordis märgistamata nõlval kukkunud ja peaga vastu kivi lennanud Schumacher veetis õnnetuse tagajärjel kuus kuud koomas. Alates 2014 aastast viibib legendaarne vormelipiloot oma Šveitsis asuvas kodus taastusravil ning tema tervise kohta pole juba mitu aastat ühtegi ametlikku uudiskildu tulnud. Spekulatsioonid kõiguvad seinast seina – küll öeldakse, et Schumacher saab abiliste toel kõndida, siis jälle väidetakse, et ta langes taas koomasse ning on kontaktivõimetu.

Bunte allika sõnul ei ole Schumacher traditsioonilisel moel võimeline perekonnaga suhtlema. «Ta saadab oma kaugest maailmast signaale,» kirjeldas peretuttav vormelilegendi kontaktivõimekust. «Tal läheb olukorda arvestades hästi.»

Lisaks 48-aastasele Michaelile kuuluvad Schumacheride perre veel ta abikaasa Corinna ning tippsportlastest lapsed Mick (isa kombel vormelisõitja) ning Gina (ratsutaja). «Corinna ja lapsed loodavad siiani, et juhtub meditsiiniline ime,» sõnas Buntega rääkinud allikas, et võib-olla saab Schumacher kunagi veel elada normaalset elu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles