Vigastusest taastunud Kangert: arvatakse, et tulen tagasi näljasemana

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Astana profirattur Tanel Kangert, kes mäletatavasti kukkus kevadel Giro d’Italial rängalt ja vigastas tõsiselt vasaku käe küünarnukki, on arstide hinnangul väga hästi taastunud. 

«Arvestades vigastust on mul nende (arstide – toim) arvates väga hästi läinud, aga ma arvan, et saab veel paremini,» vahendab ERR Sport jalgratturi sõnu. «Näiteks ülejärgmisel nädalal loodan Itaaliasse minna doktor Terragnoli juurde, kes mind ka peale õnnetust kokku lappis, ehk õnnestub mingit metalli siit juba välja võtta, et käsi natuke sirgemaks ja tugevamaks saaks.»

Oktoobris selgus, et Astanast lahkub liider Fabio Aru, kes sõlmis kolmeaastase lepingu UAE Emiratesi meeskonaga. Milline võiks olla Kangerti roll meeskonnas uuel aastal? «Arvatakse, et tulen tagasi värskemana, näljasemana ja nii peakski olema. Ei ole sellist suurt liidrit, keda kindla peale iga kord abistama peab,» vastas eestlane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles