McLareni tulevikulootus saab võimaluse oskusi näidata

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lando Norris testsõidul McLareni roolis.
Lando Norris testsõidul McLareni roolis. Foto: Eibner-Pressefoto/imago/Scanpix

Tänavu F3 Euroopa meistritiitli võitnud Lando Norris täidab tulevast hooajast McLareni F1-meeskonnas varusõitja kohuseid. Kas ta võiks selle kõrvalt lüüa kaasa ka koos kuningliku vormelisarjaga tiirutaval F2 MMil, peaks selgemaks saama pooleteise nädala pärast peetaval Abu Dhabi GP-l, kus britt oma F2-debüüdi teeb.

Planet F1 kirjutab, et kui Norris kuulutati möödunud nädalal McLareni varusõitjaks, oli uudise küljes märge, et lisaks lööb täna oma 18. sünnipäeva tähistav inglane kaasa ka ühes madalamas võistlussarjas. Valikuid on kaks – F1 sõsarsari F2 või Jaapanis peetav Super Formula. Kumma kasuks Norrise valik langeb, pole veel teada, aga otsuse tegemisel ei jookse Abu Dhabis saadav kogemus kindlasti mööda külgi alla.

«Saada võimalus lüüa kaasa salle aasta viimasel kahel F2 võidusõidul on seega boonuseks, olenemata minu lõplikust sarjavalikust,» rääkis naftariigis Campos Racingu meeskonda esindav Norris. «See on esimene kord, kui ma võistlen kohustusliku boksipeatusega sõidus ja see saab olema minu jaoks uus kogemus.»

Enne Abu Dhabisse reisimist ootab britti sel nädalavahetusel ees Macau GP – traditsiooniline F3-hooaja lõppvõistlus, mis toob kokku piloodid üle maailma. Eestlastest lööb seal kaasa Ralf Aron.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles