Doncic hiilgas kaksikduubliga, kuid Madridi Real sai esimese kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali peatreener Pablo Laso (vasakul) ja üleplatsimees Luka Doncic.
Madridi Reali peatreener Pablo Laso (vasakul) ja üleplatsimees Luka Doncic. Foto: Pacific Press/Pacific Press/Sipa USA

Korvpalli Hispaania meistrivõistlustel teenis igipõliste rivaalide Madridi Reali ja Barcelona heitluses võidupunktid võõral väljakul mänginud Kataloonia meeskond. Matš lõppes tulemusega 84:80.

Avaveerandaja järel olid väljakuperemeeste edunumbrid 19:18, kuid poolaja lõpus seisid tablool numbrid 45:45. Tasavägine vastasseis jätkus teisel poolajal: kolmas veerandaeg lõppes tulemusega 61:61 ja mäng 84:80.

Kataloonia meeskonna resultatiivseim oli Adrien Moerman 19 punktiga. Kevin Seraphin lisas 15 ja Rakim Sanders 13 punkti. Üleplatsimeheks osutus kaotajate parim Luka Doncic, kelle arvele kogunes 20 silma ja kümme lauapalli.

Seitsme võidu kõrvale esimese kaotuse saanud Madridi Real hoiab 18 meeskonna konkurentsis kaheksa mängu järel liidripositsiooni, kuue võidu ja kahe kaotusega Barcelona paikneb kolmandal tabelireal. Kahe meeskonna vahele mahub Valencia (7 võitu, 1 kaotus). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles