Pidulik spordisündmus võttis Tšehhis ootamatu pöörde

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Sebastian Helcelet palub Denisa Rosolovalt kätt.
Adam Sebastian Helcelet palub Denisa Rosolovalt kätt. Foto: European Athletics

Nädalavahetusel peetud Tšehhi kergejõustiku aasta parimate galaõhtul palus kümnevõistleja Adam Sebastian Helcelet kätt teiselt Tšehhi kergejõustiklaselt Denisa Rosolovalt.

Kui Helcelet on tegeleb eelkõige mitmevõistlusega, olles 2016. aasta Amsterdami EMil kümnevõistluse hõbemedaliomanik ja 2017. aasta Belgradi EMi seitsmevõistluse pornksmedalist, siis Rosolovál on tiitleid ette näidata erinevatelt aladelt.

2012. aasta EMil võitis ta Helingis 400 meetri tõkkejooksus hõbeda ning tuli 4x400 meetri teatejooksus pronksile, sise-EMidelt on ta võitnud 2011. aastal 400 meetris kulla ning pronksmedalid 2007. aastal kaugushüppes ja 2013. aastal 4x400 meetri teatejooksus.

Aasta parimaks sportlaseks tunnistati galaõhtul juba üheksandat korda odaviskaja Barbora Spotakova, kes võitis Londoni MMil kulla. Ta edestas hääletusel odaviskajaid Jakub Vadlejchit ja Petr Frydrychit.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles