Tänaku tulevane meeskonnakaaslane on uuel hooajal rohkem motiveeritud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esapekka Lappi.
Esapekka Lappi. Foto: Eibner-Pressefoto/Alexander Neis/imago/Eibner

Toyota rallimeeskonna soomlasest sõitja Esapekka Lappi sõnas väljaandele Autosport, et käimasolev hooaeg pole tema jaoks kulgenud plaanipäraselt, sest sisse on tulnud lubamatult palju eksimusi. 

Eelmisel aastal WRC2-sarjas võidutsenud Lappi on sel hooajal teeninud WRC-masinaga ühe etapivõidu. Koduradadel triumfeerinud soomlane pidi Poola ralli vedrustusprobleemide tõttu katkestama. Õnnetult lõppes tema jaoks ralli ka Hispaanias ja Saksamaal.

«Sel hooajal on meil olnud palju tehnilisi probleeme, eriti minul,» rääkis Lappi. «Ma liitusin meeskonnaga Portugalis, olin päris kiire, kuid tegin liiga palju vigu. Proovin järgmisel aastal teha hea hooaja ja liigseid vigu vältida.»

Järgmisel hooajal liitub Toyota meeskonnaga Eesti ralliäss Ott Tänak ning see innustab 26-aastast soomlast rohkem pingutama. «Hea on omada nii tugevat meeskonnakaaslast,» sõnas Lappi. «See motiveerib mind veel paremaks saama, sest teda on raske alistada. Peame kõvasti töötama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles