Viimasel katsel teelt välja sõitnud Latvala vabandas ja tunnistas oma viga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA/Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA

Austraalia ralli viimasel kiiruskatsel teelt välja sõitnud ja teiselt positsioonilt katkestanud Jari-Matti Latvala palus kaardilugejalt Miikka Anttilalt ja Toyota rallimeeskonnalt vabandust ning tunnistas oma eksimust.

Latvala kaotas enne viimast kiiruskatset Thierry Neuville'ile 14,7 sekundiga. Kolmandal kohal olnud Ott Tänakut edestas ta aga 11,3 sekundiga. Punktikatsel lõikas soomlane aga ühte kurvi liiga palju ning katse finišisse ta ei jõudnudki.

«Ma ei saa katset uuesti sõita, kuid tahan vabandada oma kaassõitja Miika Anttila ja Toyota rallimeeskonna ees,» kirjutas Soome rallisõitja sotsiaalmeedias. «Nad tegid suurepärast tööd ja see oli minu viga. Ma tean, et paremad päevad on ees ning tuleme järgmisel hooajal tagasi tugevamana,» lisas Latvala.

Latvala kaotas teise koha punktid, kuid lõpetas sellest hoolimata üldarvestuses neljandal positsioonil. 136 punkti silma kogunud soomlane teenis äsja lõppenud hooaja ühe rallivõidu (Rootsi) ja kolm poodiumikohta (Rootsi, Monte Carlo, Sardiinia).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles