Eesti tennisist jõudis ITF-i noorteturniiril finaali ja poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Erik Parts.
Robin Erik Parts. Foto: Eesti Tennise Liit

Robin Erik Parts jõudis Sloveenias Mariboris ITF-i 4. kategooria noorteturniiril üksikmängus poolfinaali ja paarismängus finaali. 

Parts alistas üksikmängu esimeses ringis slovakk David Cierny 7:6, 6:3, teises ringis venelase Pavel Verbini 6:4, 6:4 ning veerandfinaalis sai loobumisvõidu tšehh Jaroslav Smedekilt.

Poolfinaalis oli Parts vastamisi esimese asetusega hollandlase Deney Wassermanniga. Rohkem kui kaks ja pool tundi kestnud kohtumise järel pidi eestlane vastu võtma 3:6, 7:6, 3:6 kaotuse.

Paarismängus oli Partsi kaaslaseks šveitslane Brian Bencic. Esimeses ringis said nad jagu ungarlastest 6:3, 6:1 ja seejärel sloveenlastest 6:1, 7:6. Poolfinaalis alistati pingelises heitluses Sloveenia paar Miha Perus ja Matic Podlipnik 3:6, 6:3, 10:7. Finaalis oldi vastamisi Ungari paariga Mark Keki ja Mate Voros, kuid paraku tuli leppida 4:6, 6:7 kaotusega.

Järgmisel nädalal osaleb Parts Horvaatias Zagrebi ITF noorteturniiril. Samal turniiril alustab kvalifikatsioonist ka Johannes Seeman. Poisid planeerivad seal koos ka paari mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles