Tiger Woods on lõpuks hädad selja taha jätnud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods.
Tiger Woods. Foto: USA Today Sports/Reuters/Scanpix

Pikalt maailma spordis eredaima tähena säranud, kuid viimastel aastatel vigastuste ja isiklike probleemidega kimpus olnud Tiger Woods loodab, et kõik negatiivne on jäänud minevikku. Golfitäht naaseb murule tuleval nädalal, kirjutab Telegraph.

Woodsi on kaua häirinud seljahädad ning mees käis nende lahendamiseks suisa kolmel operatsioonil. Tänavu veebruaris üritas ta võistluskarusellile naasta, kui pidi pärast 18 raja mängimist vana vigastuse tõttu võistlemisest loobuma. Järgnenud ravikuur lõppes skandaaliga, kui viie erineva arstimi mõju all Woods istus autorooli ning politsei vahistas ta joobes juhtimise eest.

Viimase eest sai Woods oktoobris aastase tingimisi karistuse ning 250 dollari suuruse trahvi. Edaspidi saab temast loodetavasti aga rääkida üksnes sportlikel põhjustel, sest algselt 2018. aastal väljakutele naasma pidanud golfituus võistleb siiski järgmisel nädalal Hero World Challege nimelisel turniiril, millel on tugevad sidemed tema heategevusorganisatsiooniga.

«Rääkisin Tigeriga ja ta ütles, et tal on viimase kolme aasta parim tunne,» vahendas oma sõbra hetkeolukorda endine maailma esinumber Jason Day. «Tal pole peal mingit survet. See on 18-meheline võistlus ja kedagi ei kärbita.»

Alles reedel USA president Donald Trumpiga golfi mänginud Woods on ise öelnud, et kui seljavigastus peaks taas korduma, kuulutab ta tõenäoliselt oma karjääri lõppenuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles