Venno kerkis tugeva Türgi liiga resultatiivseimaks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu oma osavusele on Oliver Venno just see mees, kes peab tihti ka kolmesest blokist palli mööda mängima.
Tänu oma osavusele on Oliver Venno just see mees, kes peab tihti ka kolmesest blokist palli mööda mängima. Foto: Türgi võrkpalliliit

Eesti võrkpallikoondislase Oliver Venno koduklubi Maliye Piyango alistas Türgi meistriliigas pingelises mängus Jeopark Kula 3:2. Diagonaalründaja Venno arvele kanti hooaja parima tulemusena 34 punkti – 32 rünnakult (resultatiivsus 56 protsenti) ning kaks serviässa (kolm eksimust).

11 mängust kuus võitu saanud Piyango on tosina meeskonna konkurentsis kuuendal kohal – liidriks on 10 võitu saanud Ziraat Bankasi. 211 punkti toonud Venno on aga selle tulemusega Tügri liiga resultatiivseim mängija – talle järgneb 19 punkti kaugusel Ziraati ja Poola koondise diagonaalründaja Dawid Konarski. Kokku on Piyango meeskond saanud matšides senise hooaja peale 886 punkti ehk Venno arvel on peaaegu veerand meeskonna kogusaldost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles