Suurbritannia peatreener: Kalevi spordihall on stiilne karukoobas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis võõrustab täna Suurbritanniat. Fotol heitleb Eric Boateng tänavusel MMil venelase Timofei Mozgoviga.
Eesti korvpallikoondis võõrustab täna Suurbritanniat. Fotol heitleb Eric Boateng tänavusel MMil venelase Timofei Mozgoviga. Foto: OZAN KOSE/AFP/Scanpix

Eesti korvpallikoondis peab täna 2019. aasta maailmameistrivõistluste valiksarja esimese kodumängu, kui kell 19.00 minnakse Kalevi Spordihallis vastamisi Suurbritannia meeskonnaga. Brittide peatreener Anthony Garbelotto sõnas eilsel treeningul, et koondislaste tervisega hetkel probleeme pole ning homme minnakse endast maksimumi andma.

«Eesti on üks kõige võistkondlikumaid koondiseid, keda ma tean. Kogu nende süsteemsus ja treenerid on tasemel ning kõik teavad, kuidas nad platsil peavad käituma. Saab olema tõeline väljakutse, eriti sellises väikeses spordihallis, mis on korralik karukoobas,» lausus peatreener. Garbelotto loodab, et valus kaotus avamängus Kreeka vastu motiveerib mehi pingutama veel rohkem. «Me peame kindlasti Eestit võitma, kui tahame maailmameistrivõistluste finaalturniirile jõuda.»

Vastaste peatreeneril jagus kiidusõnu ka legendaarsele Kalevi spordihallile: «Väga muljeltavaldav ja stiilne saal. Mulle väga meeldib, kõik on nii puhas ja särav. Super!»

Eesti kuulub MM valiksarjas H-alagruppi koos Iisraeli, Kreeka ja Suurbritanniaga. Esimeses mängus võõrsil Iisraeli vastu pidid eestlased tunnistama vastaste 88:68 paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles