Video: kohtunikud võtsid taas Barcelonalt määrustepärase värava

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarezil oli põhjust kohtunikega kurjustada.
Luis Suarezil oli põhjust kohtunikega kurjustada. Foto: ALBERT GEA/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli Hispaania kõrgliigas saab teist vooru järjest pimedaid kohtunikke kiruda Barcelona meeskond. Kui eelmises voorus jäeti Valencia vastu väravaks lugemata Lionel Messi löök, mille väravavaht ilmselgelt üle joone pudistas, siis nüüd võeti kohtumises Celta Vigoga Luis Suarezile olematu suluseis.

Tõsi, suluseis oli üsna napp, kui Messilt söödu saanud Suarez seisul 1:1 palli väravasse saatis, kuid telekordus näitas siiski selgelt, et Celta kaitsa Jozabed kattis suluseisu ära ja joonekohtiniku lipp poleks pidanud kerkima. Kohtumine lõppes 2:2 viigiga, Iago Aspase avaväravale vastas kõigest kaks minutit hiljem Messi ning kui Suarez ilusa söödukombinatsiooni lõpetuseks 62. minutil Barcelona juhtima viis, näis, et mäng ongi tehtud. Celta Vigo suutis aga vasturünnakust viigistada, sest 70. minutil oli täpne Maximiliano Gomez.

Tänane viik tähendab, et Barcelona on nüüd kaotanud punkte kahes järjestikuses mängus. Valenciat edestatakse endiselt viie ning Madridi meeskondi Atleticot ja Reali üheksa punktiga, kuid kolmikul on võimalik selle vooruga vahe vastavalt kolme ja kuue punkti peale vähendada. Atletico võõrustab täna Real Sociedadi, Real mängib täna võõrsil Athletic Bilbaoga ja Valencia homme samuti võõrsil Getafega.

Vaata Suarezi lugemata jäetud väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles