Koperdanud Chelsea andis Liverpoolile võimaluse kerkida kolmandaks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea vandus alla West Ham Unitedile
Londoni Chelsea vandus alla West Ham Unitedile Foto: DAVID KLEIN/REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel sai laupäeva esimeses mängus üllatuskaotuse tiitlikaitsja Chelsea, kes vandus Londoni olümpiastaadionil 0:1 alla West Ham Unitedile. Kui Liverpool suudab homme alistada Merseyside’i derbis linnarivaal Evertoni, kerkiksid nad pealinlaste asemel liigatabelis kolmandaks

Tänase kohtumise ainsa värava eest hoolitses Marko Arnautovic juba kohtumise kuuendal mänguminutil. Vaata tabamust SIIT!

Chelsea oli mängus küll domineerivam pool, aga vastaste väravat – mida valvas seekord pingile istutatud Joe Harti asemel hispaanlane Adrian – lahti ei muugitud. Märgi West Hami heast kaitsetööst ja Chelsea rünnaku impotentsusest annab statistika, et kuigi teisel poolajal vallati palli peaaegu kolmveerand mänguajast, ei suudetud selle ajaga teha ainsatki raamidesse läinud pealelööki.

Chelsea kaotus tähendab, et liiga liidrid libisevad neist veelgi kaugemale. Homme kohtuvad omavahel kaks tabeli tipmist klubi – Manchester United ja Manchester City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles