NHLi legendi naine: ligi ajanud Trump ärples, et teenib mu mehest rohkem

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luc Robitaille' naine Stacey Toten meenutas ebameeldivat vahejuhtumit Donald Trumpiga.
Luc Robitaille' naine Stacey Toten meenutas ebameeldivat vahejuhtumit Donald Trumpiga. Foto: mavrixphoto.com/mavrixphoto.com/Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi vastaste ahistamissüüdistuste ritta kirjutas järgmise peatüki legendaarse hokimehe Luc Robitaille’ naine Stacia, kes kirjeldas, kuidas Trump üritas teda omal ajal agressiivselt «ära rääkida». Peamiseks argumendiks oli mõistagi Trumpi paks rahakott.

Stacia Robitaille’ sõnul sattus ta Madison Square Gardenis lifti, kus olid peale tema Trump ja veel üks mees. Toona pelgalt ärimehena tuntud Trump asus naisele kohe külge lööma. «Ta oli agressiivne ja teatas, et lähen temaga kaasa. Naersin ja vastasin, et olen Rangersi mängijaga abielus. Trump kinnitas seepeale, et minu abikaasa ei teeni kindlasti temast rohkem,» meenutas naine. Vahejuhtum pidi aset leidma aastatel 1995-97, sest just siis mängis Robitaille Rangersi ridades.

Stanley Cupi võitjaks krooniti Robitaille vaid korra, 2002. aastal Detroit Red Wingsi ridades. Kokku pidas ta aga NHLis 1431 mängu ja kogus 1394 resultatiivsuspunkti. 2006. aastal mängijakarjäärile joone alla tõmmanud Robitaille tegutseb praegu Los Angeles Kingsi presidendina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles