Red Bulli juht usub Hondasse: edu jõuab kätte arvatust varem

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmut Marko.
Helmut Marko. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Toro Rosso vormel 1 võistkonna kõneisik Helmut Marko avaldas usku, et Red Bulli sõsartiimi ja mootoritootja Honda koostöölepingust tõuseb peagi tulu. Honda kolmeaastane koostöö McLareniga kujunes küll õnnetuks, ent Marko arvates ei ole võimalik, et nii kogenud tootja võiks mõõnaseisu palju kauem kannatada.

«Me ei muretse, usume Hondasse. Muidu ei oleks me nendega ju käsi löönud,» rääkis Marko vormel 1 sarja kodulehele. «Nende tegutsemine avaldab mullu muljet, nad tegutsevad sihikindlalt võidu nimel. Küsimus on vaid selles, millal kõik osad paika loksuvad. Usume, et see hetk jõuab kätte märksa varem kui nii mõnigi teine oskab oodata,» leidis Marko.

Red Bull jätkab uuel hooajal Renault’ jõuallikatega. Samas pole võimatu, et Toro Rosso edu korral läheb ka Red Bull ühel hetkel üle Honda mootoritele. «Jälgime olukord. 2018. aasta järel on kõik võimalik,» sõnas Marko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles