Liverpooli fänniportaal valis Klavani mängu parimaks (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan võitluses Ashley Barnesiga.
Ragnar Klavan võitluses Ashley Barnesiga. Foto: Richard Sellers/EMPICS Sport

Liverpool alistas täna Inglismaa kõrgliigas võõral väljakul Burnley 2:1 tänu Ragnar Klavani 94. minuti tabamusele. Kohtumise järel hindasid Liverpooli tegemisi kajastavad portaalid eestlase sooritust kõrgelt.

Liverpool Echo hindas Klavani sooritust hindega 8. Sama hinde teenis ka tema keskkaitsepartner Dejan Lovren, Trent Alexander-Arnoldi ja Joe Gomezi sooritust hinnati 7-ga.

«Eelmisel hooajal oli samas mängus hädas, kuid sel korral mängis juba paremini. Ta sai koos Lovreniga rasketes tingimustes hästi hakkama. Kaotas viigivärava puhul õhuvõitluse, kuid lõi siis võiduvärava,» kirjutas Echo Klavani kohta.

Liverpooli fänniportaal This is Anfield pidas eestlast mängu parimaks ning andis talle hindeks 7,5. Lovren teenis portaalilt hindeks 7, Alexander-Arnold 6,5 ning Gomez 6.

«Suutis teise poolaja lõpus teha ühe olulise puute, kui lükkas palli nurgalöögiks. Andis mitmeid häid sööte ettepoole, kuid kaotas viigivärava puhul õhuvõitluse. Parandas selle eksimuse oma võiduväravaga,» põhjendas This is Anfield oma hinnangut.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles