Sterling lõi hooaja kiireima värava ning aitas City 20. võiduni

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling
Raheem Sterling Foto: Richard Sellers/EMPICS Sport

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas alistas tabeli liider Manchester City 3:1 Watford ning teenis hooaja 20. võidu.

City läks kohtumist juba 38. sekundil tänu Raheem Sterlingule juhtima. Tegemist oli tänavuse Premier League'i hooaja kõige kiirema väravaga. City ajaloos on sellest kiiremaid väravaid löödud vaid kaks tükki. Ühtlasi sai Sterlingust esimene mängija sel hooajal, kes on värava löönud mängu esimesel ja viimasel minutil.

City 2:0 värav sündis tänu Christian Kabasele omaväravale, 3:0 värava lõi aga ründaja Sergio Agüero. Külalismeeskonna auvärava lõi 82. minutil Andre Gray.

Liigatabelis on Cityl nüüd 62 punkti, Manchester United on 47 punktiga teine ning esimesest kahest mängu vähem pidanud Chelsea 45 punktiga kolmas.

Teistes tänastes mängudes alistas Tottenham võõral väljakul 2:0 Swansea, West Ham United alistas West Bromwich Albion Andy Carrolli üleminuti väravast 2:1 ning Crystal Palace oli samuti 2:1 parem Southamptonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles