Klopp van Dijki debüütmängust: pole põhjust kiirustada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virgil van Dijk (keskel).
Virgil van Dijk (keskel). Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Liverpooli jalgpallimeeskond läheb reedel Inglismaa karikasarjas vastamisi linnarivaal Evertoniga. Kohtumisest jäävad kindlasti kõrvale Philippe Coutinho, Mohamed Salah ja Simon Mignolet. 

Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi sõnul alustab väravasuul Loris Karius, vahetuspingil meeskonna kolmas väravavaht Danny Ward ning puhkepäeva saab Mignolet.

84,4 miljoni euro eest soetatud keskkaitsja Virgil van Dijk on mängukõlblik, kuid Klopp ei öelnud, kas hollandlane pääseb reedel esmakordselt Liverpooli särgis väljakule või mitte. «Ma võin ette kujutada, kuidas igaüks teda meeleheitlikult väljakul soovib näha, aga meie vaatenurgast pole kiirustamiseks põhjust,» kommenteeris Klopp.

Klopp pole veel otsustanud, millised mängijad derbimängus Liverpooli esindavad, sest vigastused ja kõik sellega kaasnev võib plaanid pea peale pöörata. «See (koosseis – toim) pole otsustatud, peame ootama värskeid uudiseid,» sõnas Klopp.

Liverpooli ja Evertoni vaheline vastasseis algab reede õhtul kell 21.55. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles