Käiti eirati taas, kas klubivahetus tõuseb päevakorrale?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Käit.
Mattias Käit. Foto: John Walton/EMPICS Sport

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Mattias Käidi koduklubi Fulham võõrustab Inglismaa karikasarja kolmanda ringi raames Southamptoni. Fulhami esindusmeeskonna peatreener Slaviša Jokanovic ei nimetanud 19-aastast eestlast koosseisu. 

Eelmisel aastal koondise ilusaima värava löönud Käit on seni mänguaega teeninud Fulhami U23 meeskonnas, kuid 2014. aastal Fulhamiga liitunud eestlane pole mitte kordagi põhimeeskonna eest väljakule pääsenud. Isegi mitte karikamängudes, kus noormängijad reeglina debüteerivad.

«Kui ma FA Cupil (Inglismaa karikasari – toim) mängida ei saa, siis tuleb agendiga maha istuda ja mõelda, et mis on kõige parem samm. Võiksin mängida kas või mingil tasemel meeste mänge, sest U23 mängud nii palju kasuks ei tule,» sõnas Käit detsembris Soccernet.ee-le.

Läinud sügisel osales Käit mitmel korral esindusmeeskonna treeningutel ning pääses novembris ka Inglismaa esiliiga kohtumises Derby Countyga Fulhami vahetuspingile, kuid peatreener Jokanovic tegi vaid kaks vahetust ning jättis Käidi debüüdita. Matš lõppes skooriga 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles