Vaatamata Reali kriisile pikendati Zidane'iga lepingut

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Zinedine Zidane
Cristiano Ronaldo ja Zinedine Zidane Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS

Kes veel usub, et Madridi Real tuleb tänavu Hispaania meistriks, võib hakata hullumajakohvreid pakkima. Kuninglik klubi kaotab tiitlijahis FC Barcelonale ühe vähem peetud mängu juures juba 16 silmaga ning esikoharong on ülitõenäoliselt läinud. Ometi on klubijuhtidel jätkuvalt usk meeskonna peatreenerisse Zinedine Zidane’i.

Real mängis eile õhtul karikamängus 2:2 viiki Numanciaga ja edenes kahe mängu kokkuvõttes 5:2 veerandfinaalidesse. Matšijärgsel pressikonverentsil oli Zidane’il ajakirjanikele lühike uudis: «Kirjutasin alla.» Jutt käib lepingupikendusest – eksmaailmameister jääb Madridi vähemalt 2020 aasta suveni ehk veel kaheks ja pooleks hooajaks.

«Ma naudin iga päev oma tegemisi, sest nii asjad käivad. Ma ei suuda ette kujutada, milline treener olen kahe või kolme aasta pärast. Ma tean, kuidas elu käib, ei enamat. Isegi see leping ei muuda midagi,» lisas Zidane, kes on Reali peatreenerina saavutanud oivalist edu võites esimesest 10 saadaolevast tiitlist suisa kaheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles