Video: Neymari penaltit saatis vilekoor, PSG võitis 8:0

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edinson Cavani ja Neymar järjekordset PSG tabamust tähistamas.
Edinson Cavani ja Neymar järjekordset PSG tabamust tähistamas. Foto: MT / MEGA/MT / MEGA

Prantsmaa jalgpalli kõrgliiga 21. voorus alistas Pariisi Saint-Germain koduväljakul suisa 8:0 (4:0) Dijoni. Mitmed tabamused pakkusid seejuures tõeliselt silmailu.

Muljetavaldav võit tabeli keskmiku üle - Dijon paikneb 25 punktiga 11. kohal - tõestas veelkord, et PSG on tänavu üks favoriite ka Meistrite liiga play-off'is. Prantsusmaa meistritiitli võitmine on nende jaoks vaid vormistamise küsimus, sest edu lähima jälitaja Lyoni Olympique'i ees on kasvanud 11 punktile.

Eilses mängus sai kübaratrikiga hakkama Neymar, kuid tema viimasele tabamusele eelnes kodupubliku vilekoor. Nimelt niideti karistusalas maha Edinson Cavani, kes enne Neymari klubisse tulekut ise penalteid lõi. Ent erinevalt hooaja algusest, kui Cavani ei tahtnud Neymarile penaltilööja positsiooni loovutada, on nüüdseks rahu majas ja brasiillane lööb ise 11 meetri karistuslööke. Publik soovinuks enda välja võideldud penaltit realiseerimas näha aga ikkagi Cavanit ning seetõttu skandeeriti enne Neymari lööki uruguailase nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles