Pisarais Roger Federer: minu muinaslugu jätkub

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: Vincent Thian/AP

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste meesüksikmängus krooniti tšempioniks šveitslane Roger Federer, kes alistas finaalmängus skooriga 6:2, 6:7, 6:3, 3:6, 6:1 Horvaatia esindaja Marin Cilici.

Karjääri 20. suure slämmi tiitli võitnud 36-aastane šveitslane ütles pärast mängu liigutavas tänukõnes, et on väga õnnelik. «Minu muinaslugu jätkub. Pärast eelmist aastat Austraalias taas võita – imeline! Tahan tänada oma vastast, Marini. Järjekordne tugev turniir. Jätka samas vaimus ja sa saavutad veel palju,» ütles Federer.

Tänukõne alguses andis ta aga vihje suure slämmi korraldajatele. «Hilisõhtuti on raske finaali mängida, sest sa lihtsalt mõtled terve päeva sellest mängust. Palju lihtsam oleks, kui mäng toimuks pärastlõunal. Aga on see lõpuks läbi,» sõnas ta.

Federer tänas oma kõnes turniiri korraldajaid, vabatahtlike ning perekonda. «Meil on Austraalias olnud väga tore, saabusime eelmisel aastal ja oleme ikka veel siin,» ajas šveitslane publiku naerma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles