Kevin Saar: pettumus on suur, kuid klassivahe tuli lihtsalt välja

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Saar.
Kevin Saar. Foto: Reio Tilk

Pärnu Võrkpalliklubi langes täna tugevuselt kolmandas eurosarjas konkurentsist, kui pidi kaheksandikfinaalis teistkordselt tunnistama belglaste Meneni paremust. Võõrsil peetud korduskohtumine kaotati 0:3 (21, 21, 20).

«Pettumus on suur, sest sellises mängus tahab iga mängija särada ja edasi pääseda. Mu enda mäng õnnestuski, aga pole midagi öelda, belglased olid meist kokkuvõttes lihtsalt selgelt paremad. Klassivahe tuli välja ja hammas ei hakanud peale,» tunnistas Pärnu meeskonna resultatiivseimana 8 punkti toonud Kevin Saar.

«Olime valmistunud vastaste diagonaalründaja (Julien) Winkelmülleri peatamiseks, aga täna tegi superpartii hoopis nurgamees (Gilles) Vandecaveye (nimetatud mängija tõi lõpuks üleplatsimehena 14 punkti (+13) - toim.). Ka Winkelmüller polnud kehva.»

«Me ei teinud tegelikult halba mängu,» arvab saarlane. «Kui sellist taset ka veebruaris Saaremaa vastu näitame, läheb neil meie vastu raskeks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles