Neymar ja Barcelona nõuavad teineteiselt hiiglaslikke summasid

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar veel Barcelona särgis.
Neymar veel Barcelona särgis. Foto: Postimees

Hispaania meedia kohaselt kaebas jalgpallistaar Neymar oma endise koduklubi kohtusse, nõudes Barcelonalt hiiglaslikku summat. Omapoolse hagi on esitanud ka katalaani klubi.

Osapooled ähvardasid kohtulahinguga juba mullu augustikuus, paar kuud pärast brasiillasse rekordilist 222 miljoni eurost üleminekut Pariisi Saint Germaini (PSG). Neymari ja klubi suhe läks pärast tehingut kiiresti hapuks ning nüüd nõuavad mõlemad teiselt suuri summasid.

Hiljuti Neymari esitatud süüdistuses seisab, et 2016. aasta suvel Barcelonaga sõlmitud lepingupikenduse kohaselt oleks klubi pidanud talle maksma 26 miljonit eurot boonust, kuid pole seda tänaseni teinud. Ligemale neli miljonit lisanduks intressiga.

Klubi leiab, et hoopis Neymar rikkus lepingut ning jalgpallur võlgneb Barcelonale suure summa. Nimelt nõuab meeskond kohtule esitatud hagis brasiillaselt 75 miljonit eurot – 66 miljonit välja makstud boonuste ja teenitud tasude eest, ülejäänud üheksa miljonit oleks kahjutasu. 

Millal lahing kohtusse jõuab, pole veel teada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles